Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

E-schema’s voor stookinstallaties

Direct aanmelden voor de cursus E-schema’s voor stookinstallaties

Cursusinformatie
Service technicus of bijvoorbeeld een Scios-achtergrond als TPO of TPI.
2 dagen
€ 850,00 excl. BTW.
lesstof en lunches
Echos Home De Landing Arnhem (Schaarsbergen)
Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen voor deze cursus
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe datums bijkijken.
Gegevens

Introductie
TKC verzorgt op tal van terreinen opfriscursussen. Deze opfriscursussen zijn bedoeld voor technici die in het verleden een SCIOS-erkende opleiding hebben gevolgd of deze willen gaan volgen. Deze training is specifiek voorzien om de noodzakelijke E-kennis op het juiste niveau te krijgen waar nodig.

Doelstelling
De doelstelling van deze cursussen is bij te dragen aan het instandhouden van de juiste kennis rondom onderhoud en/of inspecties van stookinstallaties.

Inhoud
De cursus bestaat uit 2 dagen theorie. Gedurende twee dagen wordt op zeer praktische wijze ingegaan op het aspect E-schema’s maar volledig toegesneden op de meest voorkomende stookinstallaties. We gaan niet terug tot de absolute grondbeginselen maar gaan uit van de werkzaamheden van een gemiddelde service- of onderhoudsmonteur. Wat komt hij tegen aan schema’s, wat moet hij kennen en wat moet hij kunnen begrijpen. En vooral: wat moet hij kunnen toepassen. Het traject is erop gericht dat men na de opfris de reguliere werkzaamheden o.m. conform de SCIOS-eisen effectiever en veiliger kan uitvoeren.

Doelgroep
De training is bedoeld voor technici met als achtergrond Servicemonteur, Service technicus of bijvoorbeeld een Scios-achtergrond als TPO of TPI.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit 2 theoriedagen. De cursus kent een hoog toepassingskarakter.

Startdata
De cursus wordt gegeven in open inschrijving en in-company. Gezien het intensieve trainingsaspect wordt per 10 deelnemers een nieuwe groep samengesteld. Cursusgroepen worden samengesteld op basis van het aantal aanmeldingen.

Aanmelding
Aanmeldformulieren voor alle cursussen zijn te downloaden op www.tkc-opleidingen.nl. De aanmelding is definitief als het cursusgeld is voldaan.

Kosten
De cursusprijs per deelnemer bedraagt € 850,=. Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief lesstof en lunches. Voor groepen of bedrijfsspecifieke in-company-trainingen worden op maat offertes opgesteld.

Cursusplaats
TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. Deze opleiding wordt verzorgd in Arnhem of in company (bij voldoende inschrijvingen).

PDF Flyer
Van deze cursus is een PDF flyer beschikbaar.

TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. Deze opleiding wordt verzorgd in Arnhem of in company (bij voldoende inschrijvingen).   

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.