Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Niveaubepaling

Introductie
De Certificatieregeling SCIOS stelt eisen aan technici die werkzaamheden uitvoeren aan olie- en/of gasgestookte installaties.

Doelstelling
Doelstelling is bij te dragen aan goed, veilig en efficiënt werkende installaties. De exameneisen hebben betrekking op de installatie, de appendages en de ruimte waar de installatie staat opgesteld.

Doelgroep
Veel cursisten hebben in het verleden Scios-erkende opleidingen en/of examens afgelegd en een diploma behaald. Maar hoe zit het met de actuele kennis? Komt uw collega goed door een audit? Het is van groot belang dat werknemers beschikken over de meest actuele kennis op dit terrein.

En welke training is het meest geschikt als vervolgtraject voor uw collega? Wat is zijn feitelijke niveau?

Niveaubepaling
Opleiden kost tijd en geld. Een goede opleiding moet ook bijdragen aan het veilig en verantwoord kunnen functioneren van een medewerker op zijn of haar specifieke niveau.

Een opleiding moet niet te hoog gegrepen zijn maar een opleiding moet zeker ook niet voor een (groot) deel een herhaling van vorige opleidingen zijn.

Kortom: hoe weet ik het niveau van de cursist/medewerker en hoe weet ik op welke opleiding verantwoord kan worden ingestroomd?

Dat kan door het niveau te laten bepalen. Daarbij wordt gekeken naar de genoten – en afgeronde – opleiding(en) en wordt met name gekeken naar de praktijkervaring. In tijd en inzake toestellen waar aan gewerkt werd.

Niveaubepaling
De niveaubepaling kan geschieden door een van onze docenten. Zij beschikken over een achtergrond die minimaal op EBI-niveau ligt en hebben daarnaast een langjarige ervaring op het terrein van onderhoud en/of inspectie van stookinstallaties. In velerlei functies en/of verantwoordelijkheden.

Aanmelding
Aanmelding voor een niveaubepaling kan door een mail te richten aan info@tkc-opleidingen.nl of door contact op te nemen met het TKC-secretariaat.

Kosten
De niveaubepaling kan op twee niveaus:

  1. Via een quick scan: aan de hand van theorievragen. De kosten bedragen € 95,00 per medewerker.
  2. Via een praktijktoetsing van 1h. De kosten bedragen € 135 per deelnemer.

Mocht u daarna beslissen deel te nemen aan een van de TKC cursussen dan worden 50% de kosten per deelnemer in mindering gebracht op de cursuskosten.

PDF Flyer
Van deze cursus is een PDF flyer beschikbaar.

TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. Deze opleiding wordt verzorgd in Arnhem of in company (bij voldoende inschrijvingen).   

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.