Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Opzet en Onderhoud Kwaliteitssystemen

Direct aanmelden voor de cursus Opzet en Onderhoud Kwaliteitssystemen

Cursusinformatie
Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen voor deze cursus
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe datums bijkijken.
Gegevens

Introductie
Bedrijven worden met tal van kwaliteitsvragen gecon-fronteerd. Het opzetten en het onderhouden van kwaliteits-systemen is een klus op zich.

Niet alle bedrijven beschikken over de gewenste expertise en/of menskracht om eea op te zetten. Is het opzetten van een kwaliteitssysteem gebeurd en de audit afgerond dan begint natuurlijk het echte werk. Hoe te blijven werken volgens de systemen en hoe houdt men alles up-to-date. 

Doelstelling
TKC heeft ruime ervaring inzake het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen. We zijn niet voor niets SCIOS-erkend en tevens erkend EPA-opleidings-instituut. TKC-medewerkers kunnen u bijstaan bij zowel het opzetten als het onderhouden van kwaliteitssystemen zoals:


Inhoud
Het definiëren van werkwijzen, het gebruik van procedures, werkvoorschriften, rapportage en correct documentengebruik en -beheer vergt kennis en capaciteit.
Niet alle bedrijven beschikken over die expertise. Soms beschikt men over onvoldoende capaciteit om de kwaliteitssystemen correct en up-to-date te houden.
Het bijhouden van alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving is een taak op zich.

TKC is goed ingevoerd in de materie en houdt een vinger aan de pols van de ontwikkelende wetgeving. Vaak in samenspraak met certificatie-instellingen of branche-verenigingen. Dit maakt TKC tot de ideale partner voor het inzetten op dit terrein.

Doelgroep
Bedrijven die gebruikmaken van bovenstaande kwaliteitssystemen.

Aanbod
TKC kan u behulpzaam zijn van het opzetten van kwaliteitssystemen, het onderhouden daarvan of het uitvoeren van tussentijdse proefaudits. Waar sta ik op dit moment met mijn bedrijf? 

Werkwijze
Er wordt altijd gestart met het volledig inventariseren van uw vraag: waar zit het probleem. Deze analyse kan geschieden aan de hand van een 0-meting.

Werkterrein
Feitelijk alle kwaliteitssystemen die vallen onder de reikwijdte van de Raad voor de Accreditatie komen in aanmerking. 

Kosten
Instapkosten bedragen € 450,00 voor de uitvoering van een 0-meting en verslaglegging van de resultaten van de vraaganalyse. Vervolgtrajecten geschieden op basis van maatwerk. Uw bedrijf weet exact vooraf wat de inspanning is in tijd en wat de kosten zijn van de ondersteuning. De offertes zijn duidelijk, transparant en resultaatgericht.


Interesse?
Stuurt u ons uw vragen toe aan de hand van het aanvraagformulier. Op basis daarvan kan exact worden toegelicht wat de mogelijkheden zijn.

En zoals u van TKC gewend bent: alles gebeur met een hoog praktijk- en toepassingsgehalte!

PDF Flyer
Van deze cursus is een PDF flyer beschikbaar.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.