Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Praktijktraining Service Technicus

Direct aanmelden voor de cursus Praktijktraining Service Technicus

Cursusinformatie
3 dagen
€ 1.040,00 excl. BTW.
€ 450,00 excl. BTW.
Degelijke praktijktraining in kleine groepjes per praktijkdocent.
Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen voor deze cursus
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe datums bijkijken.
Gegevens

Introductie
De theorie training Service Technicus wordt verzorgd door uw R.O.C. De praktijktraining kan op twee manier plaatsvinden. In company of door een extern gespecialiseerd bedrijf. 

Doelstelling
Doelstelling is de cursisten een stevige praktijktraining te laten volgen. Deze training is specifiek gericht op het voldoen aan de exameneisen die worden gesteld aan het examen S.T. Bedrijven zijn niet altijd in staat voldoende interne training of begeleiding te verzorgen.

TKC biedt als SCIOS-erkende opleider training aan waar de praktijk van alledag centraal staat. Kennis wordt aangebracht en vaardigheden worden verbeterd. Het praktijkgehalte van de opleiding wordt gegarandeerd door de inzet van ervaren docenten en training aan zowel atmosferische toestellen als ventilatorbranders. De training is stevig en inhoudelijk en vindt plaats in groepjes van maximaal 5 cursisten per praktijkdocent. Alle relevante (veiligheids)zaken worden in de praktijk behandeld en toegepast. Kennis naast praktische toepasbaarheid staan centraal. 

Het training leidt naar een landelijk erkend diploma. 

Inhoud
De cursus wordt volledig in de praktijk verzorgd aan die installatie waaraan ook het examen wordt afgenomen.
Aan de orde komen onder meer de verschillende typen installaties, verbrandingstechniek, ketels en branders, gasstraten, beveiligingen, de opstellingsruimte en het correct hanteren van meetinstrumenten.
Aan de hand van onderhoudsrapporten en controlelijsten worden alle noodzakelijke onderdelen behandeld en toe-gelicht. Van een stookproef tot het kunnen hanteren van rapportage en richtlijnen van een EBI'er of P.I.'er in het kader van SCIOS.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit mensen met een technische achtergrond en ervaring in het werkveld. Werkzaam bij installatie- of servicebedrijven, branderleveranciers en/of ketelfabrikanten of gebouwbeheerders.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit 3 praktijkdagen (6 dagdelen van drie uur). Het is van belang gedurende de opleiding de praktijkervaring binnen het eigen bedrijf verder uit te bouwen. Gedurende de opleiding dient men ook zelf de theorie regelmatig ter hand te nemen.

Startdata
Er starten meerdere groepen afhankelijk van de aanmel-dingen. U kunt ook kiezen uit meerdere opleidingsplaatsen. U kunt uw keuze kenbaar maken via de inschrijf-formulieren.

Kosten
De cursusprijs per deelnemer bedraagt € 1040,00 voor drie praktijkdagen; exclusief BTW, inclusief lunches. De kosten voor het praktijkexamen bedragen € 450,00. Voor groepen of in-company trainingen worden specifieke aanbiedingen opgesteld. 

PDF Flyer
Van deze cursus is een PDF flyer beschikbaar.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.