Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Scope 4d: Periodiek Onderhoud/Periodieke Inspecties/Eerste Bijzondere Inspecties aan Dieselmotoren

Direct aanmelden voor de cursus Scope 4d: Periodiek Onderhoud/Periodieke Inspecties/Eerste Bijzondere Inspecties aan Dieselmotoren


Geplande uitvoeringen
Startdatum 29-10-2019
29-10-2019 (theorie)
05-11-2019 (theorie)
12-11-2019 (praktijk)
19-11-2019 (theorie)
19-11-2019 (theorieexamen)
09-12-2019 of 10-12-2019 (praktijkexamen)

Cursusinformatie
Technici die concreet aantoonbaar kunnen maken te beschikken over een langjarige- en ruime technische praktijkervaring aan stookinstallaties kunnen rechtstreeks op deze training instromen.
3 dagen (2,5 dagdelen van drie uur)
1 dag (2 dagdelen van 3 uur)
nog niet bekend
€ 1.495,00 excl. BTW.
€ 625,00 excl. BTW.
Lesmateriaal en lunches
TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. De keuze wordt vastgesteld afhankelijk van de instroom en geografische herkomst cursisten.

Cursus / Examen
Ja Nee

Gegevens cursist
Man Vrouw

Gegevens bedrijf/instelling
Contactpersoon
Man Vrouw


Factuuradres
Contactpersoon
Man Vrouw

Om Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspecties of Eerste Bijzondere Inspecties aan verbrandingsmotoren met diesel als brandstof uit te voeren, vraagt de certificatieregeling SCIOS dat u het SCIOS-examen PO, PI of EBI Scope 4d succesvol aflegt. Deze instructie bereidt u voor op dit examen. Voor de overige certificatie-eisen verwijzen wij u naar de SCIOS-brochures over de certificatieregeling en deelregelingen.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit mensen met een technische achtergrond en ervaring in het werkveld. 

Inhoud
De instructie wordt verzorgd door TKC Opleidingen, dat sinds begin 2019 onderdeel uit maakt van onze organisatie (lees hier het nieuwsbericht). Het hoge praktijkgehalte van de opleiding wordt gegarandeerd door ervaren docenten en de installaties die worden gebruikt tijdens de praktijkdagen. Kennis en praktische toepasbaarheid staan centraal.

Aan de orde komen onder meer de verschillende typen dieselmotoren, waaronder de noodstroomaggregaten. Aan de hand van onderhoudsrapporten en controlelijsten worden alle noodzakelijke onderdelen behandeld en toegelicht. De lesgroepen voor de praktijkinstructie bestaan maximaal uit 5 deelnemers, zodat door elke deelnemer optimaal geoefend kan worden.

Duur en lestijden
De instructie bestaat uit 7 dagdelen (5 dagdelen theorie en 2 dagdelen praktijk).
Lestijden: van 09.00 tot 16.00 uur.
Zelfstudie: 12 uur. U dient zelf de theorie te bestuderen en gedurende de opleiding in het eigen bedrijf de praktijkervaring nog verder uit te bouwen.
Locatie: Den Bosch voor theorie, de praktijklocaties zijn afhankelijk van de instroom en geografische herkomst van cursisten.
De opleiding kan worden afgesloten met een SCIOS examen. Als u hier niet voor kiest, ontvangt u een Certificaat van Deelname.

SCIOS examen
Het SCIOS examen wordt afgenomen door een van de drie door SCIOS aangewezen examenbureaus. Parkstad Opleidingen, dezelfde organisatie als waartoe TKC behoort, is examenbureau voor de SCIOS Scopes 1 t/m 10. De hier genoemde examenkosten en -data gelden voor Parkstad Opleidingen. 
Het examenreglement, de leverings- en annuleringsvoorwaarden voor zowel opleidingen als examens vindt u hier.

Een volledig overzicht van de SCIOS opleidingen, examens en periodieke kennistoetsen voor stookinstallaties vindt u in de opleidingenmatrix van Parkstad Opleidingen voor de SCIOS Scopes 1 t/m 7c.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.