Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Scope 1 en 2: Technicus Periodiek Onderhoud

De Certificatieregeling SCIOS stelt eisen aan technici die werkzaamheden uitvoeren aan olie- en/of gasgestookte installaties.

Direct aanmelden voor de cursus Scope 1 en 2: Technicus Periodiek Onderhoud


Geplande uitvoeringen
Cursusinformatie
3,5 dagen
3 dagen
4,5 uur
€ 2.595,00 excl. BTW.
€ 625,00 excl. BTW.
Lesmateriaal en lunches
Theorie: Schaarsbergen
Praktijkervaren SCIOS-erkende Visa-inspecteurs/EBI’ers.
Theorie: 09.00 - 12.00 uur
Lunch
Vervolg theorie: tot 16.00 uur
Praktijk: 09.00 tot 16.00 uur. Lunch op locatie.
Examen: individueel

Cursus / Examen
Ja Nee

Gegevens cursist
Man Vrouw

Gegevens bedrijf/instelling
Contactpersoon
Man Vrouw


Factuuradres
Contactpersoon
Man Vrouw

Introductie
De Certificatieregeling SCIOS stelt eisen aan technici die werkzaamheden uitvoeren aan olie- en/of gasgestookte installaties.

Doelstelling
Doelstelling is bij te dragen aan goed, veilig en efficiënt werkende installaties. De exameneisen hebben betrekking op de installatie, de appendages en de ruimte waar de installatie staat opgesteld.

TKC biedt opleidingen aan waarin de praktijk van alledag centraal staan. Kennis wordt aangebracht en vaardigheden worden verbeterd. Na het positief afronden van een opleiding moet de technicus zelfstandig, veilig en verantwoord zijn werk kunnen uitvoeren.

Het hoge praktijkgehalte van de opleiding wordt gegarandeerd door ervaren docenten en de installaties die worden gebruikt. Kennis naast praktische toepasbaarheid staan centraal.

Inhoud
De cursus bestaat uit theorie en praktijk. Aan de orde komen onder meer de verschillende typen installaties, verbrandingstechniek, ketels en branders, gasstraten, beveiligingen, de opstellingsruimte en het correct hanteren van meetinstrumenten.

Aan de hand van onderhoudsrapporten en controlelijsten worden alle noodzakelijke onderdelen behandeld en toegelicht. Van een stookproef tot het kunnen hanteren van rapportage en richtlijnen van een EBI’er of P.I.’er.

SCIOS examen
Het SCIOS examen wordt afgenomen door een van de drie door SCIOS aangewezen examenbureaus. Parkstad Opleidingen, de organisatie waar ook TKC deel van uit maakt, is examenbureau voor de SCIOS Scopes  1 t/m 10. Hier genoemde prijzen en data gelden voor Parkstad Opleidingen.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit mensen met een technische achtergrond en ervaring in het werkveld. Werkzaam bij installatie- of servicebedrijven, branderleveranciers en/of ketelfabrikanten of gebouwbeheerders.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit 4 theoriedagen (8 dagdelen van drie uur) en 3 praktijkdagen (6 dagdelen van drie uur). Het is van belang gedurende de opleiding de praktijkervaring binnen het eigen bedrijf verder uit te bouwen. Gedurende de opleiding dient men ook zelf de theorie regelmatig ter hand te nemen.

Startdata
Trainingsgroepen starten op basis van het aantal aanmeldingen. Theorie wordt centraal verzorgd, de praktijk kan op meerdere plaatsen worden aangeboden. Inschrijving bevestigt akkoord te zijn met onze leveringsvoorwaarden.

Kosten.
De cursusprijs per deelnemer bedraagt € 2.595,=. De deelname aan het examen kost € 625,=. De prijzen zijn exclusief BTW, inclusief lesstof en lunches. Voor groepen of in-company-trainingen worden specifieke aanbiedingen opgesteld.

Cursusplaats.
TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. De keuze wordt per opleiding vastgesteld afhankelijk van de instroom en geografische herkomst cursisten. 

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.