Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Voorbereiding audit

Direct aanmelden voor de cursus Voorbereiding audit

Cursusinformatie
1 dag
Toets
€ 400,00 excl. BTW.
Lunch
Arnhem/in company bij voldoende cursisten
Praktijkervaren EBI’ers
Theorie: 08.00 - 12.00 uur
lunch
Vervolg theorie tot 15.00 uur.
Praktijk: 08.00 tot 16.00 uur. Lunch op locatie.
De afsluitende toets wordt in de praktijk afgenomen.
Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen voor deze cursus
Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden als er nieuwe datums bijkijken.
Gegevens

Introductie
De Certificatieregeling SCIOS stelt eisen aan technici die werkzaamheden uitvoeren aan olie/gasgestookte installaties.

Doelstelling
Doelstelling is bij te dragen aan goed, veilig en efficiënt werkende installaties. Exameneisen hebben betrekking op de installatie, de appendages en de ruimte waar de installatie staat opgesteld.

TKC biedt opleidingen aan waarin de praktijk van alledag centraal staan. Kennis wordt aangebracht, vaardigheden worden verbeterd. Na het positief afronden van de opleidingen moeten technici zelfstandig, veilig en verant-woord hun werk kunnen uitvoeren. 

Het hoge praktijkgehalte van de opleidingen wordt gegarandeerd door ervaren docenten, de installaties die worden gebruikt en door het examen dat volledig in de praktijk wordt afgenomen. Kennis naast praktische toepasbaarheid staan centraal. 

TKC-diploma's zijn SCIOS-erkend en vormen een onder-deel van de TKC-leergang. 

Inhoud
Iedere erkende PO-er, PI'er en/of EBI'er krijgt te maken met het fenomeen "audit". Ook al sta je nog zo sterk in je schoenen toch vormt een audit altijd weer voor een bepaalde (gezonde) spanning. Staan alle puntjes nog op de "i". Is er voldoende praktijkervaring uitgebouwd na het examen? 

Teneinde geen onnodige risico's te nemen kan worden gedacht aan de training "Voorbereiding audit". De training bestaat vnl. uit het herhalen en/of opfrissen van de gewenste kennis zodat de audit met vertrouwen tegemoet kan worden getreden. De training vindt plaats aan functionele installaties. 

Aan de orde komen o.m. het correct omgaan met de eisen vanuit de certificatieregeling, rapportage, beveiligingen, de opstellingsruimte en het correct hanteren van meetinstrumenten.

Aan de hand van rapporten worden noodzakelijke punten behandeld en toegelicht. Van een stookproef tot het kun-nen hanteren van rapportage en richtlijnen van een EBI'er of P.I.'er.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit mensen met een Scios-erkend diploma PO, PI en/of EBI. 

Duur opleiding
De opfris bestaat uit 1 praktijkdag (2 dagdelen van drie uur).

Startdata
Groepen worden samengesteld bij voldoende aanmelding.

Kosten
De cursusprijs per deelnemer bedraagt € 400,=. Prijs is exclusief BTW, inclusief evt. hand-outs en lunche. Voor groepen of in-company-trainingen worden specifieke aanbiedingen opgesteld.

Cursusplaats
TKC verzorgt op diverse plaatsen in het land opleidingen. De keuze wordt per opleiding vastgesteld afhankelijk van de instroom en geografische herkomst cursisten. 

PDF Flyer
Van deze cursus is een PDF flyer beschikbaar welke u kunt downloaden door hier te klikken. Voor het openen van deze flyer dient u de Acrobat Reader op uw computer te hebben geinstalleerd. Deze is hier gratis is te downloaden.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.