Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Opleidingstraject


Bij werkzaamheden aan professionele stookinstallaties is de kwaliteit van de uitvoering van groot belang. De Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties (SCIOS) beheert en ontwikkelt een kwaliteitssysteem op dit gebied: de SCIOS-certificatieregeling. Deze regeling verplicht u als installatie-eigenaar tot gecertificeerd inspecteren en onderhouden van de stookinstallaties. SCIOS hanteert ook een richtlijn betreffende het noodzakelijke kennisniveau voor uw medewerkers. Voor het realiseren hiervan bent u bij TKC aan het goede adres.

De voordelen van TKC

Als SCIOS-erkend opleidingsinstituut verzorgt TKC alle opleidingen in het kader van SCIOS.

De belangrijkste voordelen van de TKC-trainingen zijn:

1. Hoog praktijkgehalte: van atmosferische toestellen tot industriële (proces)installaties

2. Docenten uit de praktijk

3. Resultaatgericht: de SCIOS exameneisen bepalen het eindresultaat

4. Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Onderhoud uw kennis

De SCIOS-opleidingen verdelen we onder in drie hoofdgroepen, te weten de trainingen Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspecties en Eerste- of Bijzondere Inspecties. Tussen alle niveaus verzorgt TKC opfriscursussen. Deze zijn bedoeld om het kennisniveau op peil te brengen of letterlijk op te frissen. Ook kan de opfriscursus voorafgaan aan een audit. Alle trainingen sluiten we af met een toets of een examen.

Onderhoud uw kennis

Ervaren docenten

TKC werkt bij haar opleidingstrajecten uitsluitend met ervaren trainers, die persoonlijk erkend visa- of EBI-inspecteur zijn en beschikken over jarenlange praktijkervaring. Hierdoor kunnen we voor veel toestellen maatwerk trainingen verzorgen in de scopes 3, 4 en 5. Niet alleen in Nederland, ook in diverse Europese landen heeft een aantal van onze docenten trainingen verzorgd.
Voor TKC alle reden om trots te zijn op dit gemotiveerde docentencorps!


Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een cursus van TKC? Bij 'Inschrijven'  vindt u alle actuele cursussen met de vastgestelde opleidingsdata. Nadat u het inschrijfformulier voor de gewenste opleiding heeft ingevuld, stuurt het digitaal door. TKC bevestigt vervolgens uw inschrijving. Het lesmateriaal wordt op de eerste lesdag uitgereikt. Vervolgens gaan we hard aan de slag om het gewenste resultaat te gaan bereiken!

TKC is al sinds 2000 dé praktijkopleider in deze branche én SCIOS-gecertificeerd.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73
Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.