Menu
Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op. Bel 088 - 467 73 73

Over TKC Opleidingen

TKC staat al vanaf onze start in 2000 bekend om het hoge praktijkgehalte van haar opleidingen. We worden gezien als dé praktijkopleider aan stooktoestellen en aanverwante installaties. TKC gaat voor alle Scios-scopes. TKC-docenten hebben een visa-, EBI- of minimaal vergelijkbare achtergrond én ervaring.

Overname TKC door Parkstad Inspecties

TKC heeft een belangrijke stap gezet in de uitbouw en continuering van zijn dienstverlening. Het bedrijf is per 1 januari jl. overgenomen door Parkstad Inspecties, een inspectie- en adviesbureau én praktijkopleider met hoofdzetel in het Limburgse Schinnen. Parkstad Inspecties verzorgt opleidingen op het gebied van inspecties aan elektrische installaties. Daarnaast neemt Parkstad Inspecties examens af voor alle SCIOS scopes (1 t/m 10). Met de opleidingen van TKC Opleidingen en Parkstad Inspecties ontstaat in Nederland één partij voor alle opleidingen en examens volgens de SCIOS-certificatieregelingen.

Lees hier het persbericht.

Brede scope

TKC biedt diverse typen en vormen opleidingen aan:

INFORMEER NAAR DE SPECIALE VOORWAARDEN VOOR IN-COMPANY TRAININGEN

Praktijk centraal

De technische trainingen en het lesmateriaal van TKC kenmerken zich door een hoog praktijkgehalte. Ook onze docenten (ervaren en erkende visa- of EBI-inspecteurs) zorgen voor een sterk praktisch accent. De training vindt plaats aan functionele toestellen, zoals de cv-/stookinstallatie, luchtbehandelingskasten, of olie- en gasgestookte installatie (vanaf 20 kW (olie), vanaf 100 kW (gas) tot onbeperkt vermogen). Onze trainingen zijn praktisch, toepasbaar en versterken kennis en inzet van technische medewerkers. De trainingen zijn bestemd voor medewerkers in de leisure, utiliteit en procesindustrie.

Branchesubsidie toepasbaar

Wist u dat op de opleidingen van TKC branchesubsidies van SCIOS toepasbaar zijn? Voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden, klik hier.

TKC is al sinds 2000 dé praktijkopleider in deze branche én SCIOS-gecertificeerd.

Stel een vraag

Meer weten?

Neem contact op met TKC opleidingen

info@tkc-opleidingen.nl

Tel 088 - 467 73 73

Hedikhuizerweg 9
5222 BC Den Bosch

Breinderveldweg 11
6365 CM Schinnen

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u dat wij u bellen?
Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u snel terug.